GoCard 2018 v1.1_Page_1

GoCard – членска карта за приключенски клуб GOLIVE

70 

Go CARD – ИЗЖИВЕЙТЕ НЕЗАБРАВИМО ПРИКЛЮЧЕНИЕ И СЕ ПОЧУВСТВАЙТЕ ЖИВИ

GoCard е валидна за календартаната година 2018. Притежателят й се счита за приятел и член на ексклузивния клуб „Go Live”, което гарантира достъп до изключителни приключения из целия свят. GoCard ви гарантира лично отношение и специални отстъпки /в зависимост от предпочитаното пътешествие могат да достигнат от 5 до 20%/. Получавате още предимство при резервации, най-новите и актуални предложения, разширени възможности за плащане, ограничвени издания от нашия магазин GoShop и др. Членството в Go Live Adventure Club е индивидуално и не може да се предоставя на другиго. За пълна информация за условията и предимствата на GоCard посетете www.golive.bg/gocard

Налично за предварителни продажби

Категория
Етикети, , , , , , , , , , , , , ,

 

ИЗЖИВЕЙТЕ НЕЗАБРАВИМО ПРИКЛЮЧЕНИЕ И СЕ ПОЧУВСТВАЙТЕ ЖИВИ

GoCard - Членство в приключенски клуб

GoCard е валидна за календартаната година 2018. Притежателят й се счита за приятел и член на ексклузивния клуб „Go Live”, което гарантира достъп до изключителни приключения из целия свят. 

€70 Годишна Такса

Членство в Go Live Adventure Club

Достъп до ексклузивни приключения

Много често при разработката на нов продукт и дестинация правим ексклюзивна организация където каним отбрани хора, на които може да разчитаме за правилната обратна връзка и реакция. Ще бъдете поканени за да тествате новите продукти с нас, като член от семейството на GOLIVE

Лично отношение

Притежателят на GoCard се счита за приятел. И като за приятел сме готови да инвестираме повече в нашите отношения от просто да си купите продукт или услуга. С радост бихме пили по бира/вино или няколко текили с вас, обсъдили нова бизнес идея, организирали рожденно празнество или изненада на вашият любим, или просто да се разходим в планината!

Специални отсъпки:

 • 5% Дайвинг сафарита и ваканции
 • 5% Сърф приключенията
 • 7% Катерачни предизвикателства в Алпите
 • 7% Плавания с ветроходна яхта Яхта
 • 7% Каяк приключения
 • 10% Ски ваканции в Алпите
 • 15% Рафтинг
 • 20% GoShop артикули
 • Допълнителни намаления за останалите програми

Предимство при резервации

Работа с индивидуални поръчки и дестинации. Ако имате желание да посетите мечтано място или да изживеете мечтаното пътешествие, а ние не го предлагаме, ви даваме възможност лично да го организирме за вас и вашите приятели.

Бърза реакция 24/7.

Гаранция за цял живот

Ви дава възможност да подновите вашето членство на първоначалната цена, през годината когато сте се включили в клуба.

Условия и Правила

С покупката на Членската карта GoCard вие се съгласявате със следните Условия и Правила.

 1. Членството в Приключенски Клуб GOLIVE трае 12 месеца и е валидно от календарна година за календарна година.
 2. Членсвтото е индивидуално и не може да бъде сменяно.
 3. Членсвтото може да бъде заявено от лица над 18 години. Родител или настойник може да заяви членство за лица под 18 години.
 4. Членсвтото ще бъде отказано ако бъде закупено или подправено по нерегламентиран начин.
 5. Гаранцията за цял живот дава възможност да подновите вашето членство на първоначалната цена през годината когато сте се включили в клуба.
 6. За регистрация на членството са нужни: три имена, телефон, емайл, ЕГН. „Гоу Лив“ ЕООД има право да борави с лични данни!
 7. При издаване на членските карти, те остават собственост на „Гоу Лив“ ЕООД. и могат да бъдат оттеглени в случай на измама или злоупотреба.
 8. Карти за членство трябва да бъдат представени при всяка резервация и покупка.
 9. В случай на загубена или открадната карта е нужно да информирате представител на „Гоу Лив“ ЕООД, за да ви бъде издадена нова карта напълно безплатно.
 10. Ръководството си запазва правото да откаже използването и да оттегли членството по всяко време от член, чието поведение се смята за неподходящо. В тези случай не се извърши пълно или частично възстановяване или компенсация.
 11. „Гоу Лив“ ЕООД си запазва правото да актуализира тези условия по всяко време, за което се задължава да уведоми членовете си.

GOLIVE YOUR LIFE @golive.bg

Мнения за приключението

Все още няма мнения

Остави ревю

Оценка