#Кой? #Какво? #Защо? - GOLIVE

GOLIVE е създадена от ентусиаст-приключенец на име Евлоги Бирбочуков, известен сред приятелите си като Оги. Този тип обича да пътува и да търси предизвикателства във всичко, до което се докосне. Имал възможността да опита от различни приключения и емоции, Евлоги желае да сподели това чувство със света и най-вече с тези, които са готови. Както гласи известната будистка поговорка “когато ученикът е готов, учителят ще се появи”.

Научете повече за Евлоги и защо избра България в КАПИТАЛ и най-голямата позитивна медия „Успелите“

Следователно, GOLIVE не е проект, който има за цел да ви продаде нещо, а да ви покаже живота такъв, какъвто го вижда нашия екип.

Евлоги и неговият екип са добре подготвени местни водачи с международен опит, които ще ви разкрият красотата на природата в целия й блясък. Но знайте, че това не са обичайни пътешествия.

Всички наши предложения са предизвикателни по един или друг начин. Ще трябва да излезете от зоната си на комфорт за да се почувствате живи.

Накрая на всяка ваканция ще се почувствате преродени, презаредени и готови за ново приключение. Помнете ми думите, този тип приключения са силно заразни и могат да доведат до доживотна зависимост. Веднъж изпитали това чувство ще се връщате за още и още.

След всичко казано: Just do it and GOLIVE your life!!

Прочетете интервюто в КАПИТАЛ

Разберете защо един финансист решава да напусне удобството на корпоративния свят и създава първата ФАБРИКА за ПРИКЛЮЧЕНИЯ и защо се връща в България? На четири очи с основателя Евлоги Бирбочуков?