Vercorin, Zinal, Швейцария
Място
Зима 20/21
Дата

сензационна дестинация за каране на пудра, скрита дълбоко във Вал д’Анивиерс в Швейцария.

Ски курорт Grimentz Zinal Швейцария

Gorgeous Val d’Anniviers е по-малко известна ски дестинация във френскоговорящата част на Wallis / Valais на юг от Sierre. Забит между по-известните Verbier – 4 долини, Crans Montana & Zermatt, Val d’Anniviers предоставя традиционно швейцарско ски изживяване без всички крещящи дразнители на гореспоменатите съседи. По-малкото туристи, автентичните села и достъпът до някои наистина страхотни терени за фрирайд предоставят достатъчно причини за посещение. Ски курортите включват обширните Grimentz-Zinal и по-малките (относително понятие!) St Luc-Chandolin & Vercorin.

Терен за ски и сноуборд

Най-добрият курорт в долината е Grimentz Zinal с над 115 километра маркирани пътеки и маршрути с вертикала от над 1300 метра Широчината и разнообразието на терена, качеството на снега и спокойната атмосфера ще ви накарат да се замислите дали пък да не се пенсионирате тук. За Powderhounds истинската атракция беше леснодостъпният и огромен фрирайд терен и кабинковият лифт, свързващ Grimentz & Zinal, който е абсолютно страхотен и отваря наистина страхотни полета за напреднали и експерти извън пистите.

Страхотна цена за ски картата.
Сензационно фрийрайд каране особено в дни след снеговалеж.
Спокойна атмосфера с великолепни алпийски гледки.
По-голямата част от терена над кота 2000 м – сигурен сняг.
Възможни са спускания от 1500 м вертикални метри по ски маршрути / извън пистите.
Разбнообразни писти за всички ски възможности.
Традиционни френскоговорящи швейцарски планински села и култура Вале.
Лифт карта, валидна в St Luc Chandolin & Vercorin.
Достатъчно паркинг в близост до лифтовете в Grimentz

за да гарантираме най-добро качество на снега

ДАТИ и ЦЕНИ

Просто е! Избирате си дата (една седмица) и ви даваме най-добрата оферта според избраната от вас резиденция.
Откриване на сезона 05-19 Дек. от 360 евро
Коледа и Нова Година 19 Дек. до 02 Ян. от 625 евро
Снежен Януари 02 Ян. – 06 Фев. от 380 евро
Топ Сезон 06 Фев.-06 Март от 640 евро
Пролетни ски 06 Март -10 Април от 330 евро
Цените варират в зависимост от избрания тип резиденция и период на ски ваканцията.
Всички резервации са защитени от КОВИД. С други думи, ако вирусът е официалната причина да не се реализира ски ваканицията средствата ще бъдат възстановени на 100%

Цената включва:

7 нощувки от Събота до Събота /резиденция по избор SwissPEAK Meiringen или Vercorin или Zinal/
6 дневна ски карта за ски зона Val D’Anniviers /200км писти и 42 лифта/
Почистване след престоя
Спално бельо и кърпи за баня
Безплатен външен паркинг
Ски гардероб

Цената не включва:

Депозит за щети/ако не изпочупите апартамента всичко се връща след оглед/
Туристическа такса
 Почистване /освен ако не си почистите сами/
Застраховка „Помощ при Пътуване“. Ние може да ви предложим застраховка от ЗАД Армеец със включено покритие за ски.
 Разходи за транспорт

НАСТАНЯВАНЕ

Предлагаме чудестни алпийски резиденции от типа апарт-хотел с централно разположение за всякакви бюджети:

Зинал

Зинал е планинско село, разположено на над 1600 метра надморска височина, сгушенo в дъното на Вал д’Анивиерс. Неговата уникална панорама към величествените върхове прави това село дестинация за истинските любители на планината.

Резиденцията ЗИНАЛ
Построена през 2018 г., само на няколко метра от пистите и в подножието на ски лифтовете, SWISSPEAK Resorts Zinal се състои от шест 4-етажни сгради (с асансьор) и предлага 97 традиционни, но модерни апартамента за спане от 2 до 8 души. Настаняването разполага с широк спектър от съоръжения, включително Wine Bar (The Bistro), игрална зала, детска стая и хол за отдих.

Допълнителна инфорамация тук:

Веркорин

Резиденцията Веркорин
Построен през 2017 г., само на няколко метра от пистите и дъното на ски лифтовете, SWISSPEAK Resorts Vercorin се състои от 5-етажна сграда (с асансьор) и предлага 101 традиционни, но модерни помещения за настаняване от 2-местно студио до 8- човек апартамент. Настаняването разполага с ресторант, уелнес зона със сауна, хамам и джакузи, игрална зала и детска стая.

Допълнителна инфорамация тук:

Meiringen

SWISSPEAK Resorts Meiringen, отворен през декември 2019 г., само на няколко метра от железопътната гара Майринген, се състои от 6 3-етажни сгради (с асансьор) и предлага 82 традиционни, но модерни апартамента, вариращи от двустайни апартаменти за 4 човека до по-големи апартаменти за 8 човека.

Историческо, традиционно село, в близост до Айгер и Юнгфрау, резиденцията има уникална гледка към околния пейзаж и е по-подходяща за летен туризъм. Разположен в центъра на широк спектър от летни дейности, включително трекинг, колоездене и др., Имотът предлага лесен достъп до всички услуги (сауна, детска стая, игрална зала, бар), необходими за приятна и релаксираща почивка, с апартаменти за 2 до 8 човека.

Допълнителна инфорамация тук:

Начин на плащане

  • При резервация се внася депозит в размер на 100 евро
  • Доплащане 40 дни преди пътуването

бул. Асен Йорданов 14, офис 110
00359888343843

Ски картата включват обширните Grimentz-Zinal и по-малките (относително понятие!) St Luc-Chandolin & Vercorin.

Най-добрият курорт в долината е Grimentz Zinal с над 115 километра маркирани пътеки и маршрути с вертикала от над 1300 метра Широчината и разнообразието на терена, качеството на снега и спокойната атмосфера ще ви накарат да се замислите дали пък да не се пенсионирате тук. За Powderhounds истинската атракция беше леснодостъпният и огромен фрирайд терен и кабинковият лифт, свързващ Grimentz & Zinal, който е абсолютно страхотен и отваря наистина страхотни полета за напреднали и експерти извън пистите.

3 ски зони

Гриментц-Зинал

В сърцето на върховете Couronne Impériale ски зоната Grimentz-Zinal предлага 115 км писти на височини, вариращи от 1500 до 2900 m. Отворен от средата на ноември до април, ски зоната гарантира 5-месечно каране на ски при отлични снежни условия. Grimentz-Zinal е популярен и с широката гама от съоръжения, които предлага, с 21 инсталации за ски лифтове, 6 ресторанта и снек-барове, 2 снежни градини, детска ясла до пистите в Бендола, снежен парк, ски-крос курс, зона за фрирайд, център за обучение на лавини, писти за саниране, маршрути за снежни обувки и зона за ски бягане. Ски картата Grimentz-Zinal е валидна и за ски зоните St-Luc / Chandolin и Vercorin.

St-Luc / Chandolin

С поглед към Матерхорн, Вайсхорн и Зиналротър, ски зоната St-Luc / Chandolin предлага особено спиращи дъха гледки, както и прекрасно целогодишно слънчево греене. Три седалкови лифта, фуникуляр и 11 ски лифта обслужват 60 километра писти. Известен с топло посрещане на своите ресторанти и закусвални, St-Luc / Chandolin има някои великолепни тераси за ядене и пиене в сърцето на пистите.

VeRCORIN
Въжените линии Chalais и Vercorin транспортират скиори от долината до Crêt du Midi (2336 м) само за 30 минути. След като се качат на пистите, скиорите и сноубордистите имат достъп до 7 влека, което им позволява да се насладят на около 35 км писти и снежен парк. Идеална зона за ски за семейства, тя предлага и няколко писти за сани, включително две зони, запазени за деца в сърцето на селото.

https://www.valdanniviers.ch/cartepistes/carte.php?lng=EN

Застраховка Туроператор

“Гоу Лив” ЕООД е сключил ЗД с номер 13062010010642/08.07.2021 по чл.97, ал.1 ЗТ със ЗK “ЛЕВ ИНС” АД , 1700 София, бул. “Симеоновско шосе” №67а, ЕИК-121130788, покрити рискове, съгласно ПМС № 306 от 21.12.2013 г., обн., ДВ, бр. 2 от 7.01.2014 г. и застрахователен лимит – 125 000.00 лева, като предоставя на Потребителя сертификат по чл. 100 ЗТ;

Общи условия на Гоу Лив ЕООД

Общо условия

Стандартен Формуляр

Приложение № 2 към чл. 82, ал. 1
(Ново – ДВ, бр. 37 от 2018 г., в сила от 01.07.2018 г.)
Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети в случаи, различни от тези, включени в приложение № 1 към чл. 82,
ал. 1

Предлаганата комбинация от туристически услуги представлява туристически пакет по смисъла на Директивата (ЕС) 2015/2302.

Поради тази причина ще се ползвате от всички гарантирани в ЕС права, които се прилагат за туристически пакети. Дружеството ГОУ ЛИВ ЕООД ще носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло.

В съответствие със законовите изисквания дружеството ГОУ ЛИВ ЕООД е предприели необходимите защитни мерки за възстановяване на Вашите плащания и ако в туристическия пакет е включен транспорт – за осигуряване на Вашето репатриране, в случай на несъстоятелност.

Основни права съгласно Директива (ЕС) 2015/2302:
– Пътуващите ще получат цялата основна информация за туристическия пакет преди сключването на договора за туристическия пакет.

– Винаги има поне един търговец, който отговаря за точното изпълнение на всички туристически услуги, включени в договора.

– На пътуващите се предоставя телефонен номер за спешни повиквания или данни на звено за контакт, чрез което могат да се свържат с туроператора или с туристическия агент.

– Пътуващите могат да прехвърлят туристическия пакет на друго лице след предизвестие в разумен срок и евентуално заплащане на допълнителните разходи.

– Пътуващите могат да прекратят договора, без да плащат такса за прекратяването му, и да получат пълно възстановяване на всички плащания при съществена промяна на някой от основните елементи на туристическия пакет, различен от цената. Когато преди започване на изпълнението на туристическия пакет отговорният за туристическия пакет търговец анулира туристическия пакет, пътуващите имат право да получат обратно платените от тяхно име суми и ако е подходящо – съответно обезщетение.

– Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и във всеки случай не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.

– Преди започване на изпълнението на туристическия пакет пътуващите могат да прекратят договора, без да плащат такса за прекратяване на договора, при настъпване на извънредни обстоятелства, като например сериозни проблеми със сигурността на мястото на дестинацията, които биха могли да засегнат туристическия пакет.

– Пътуващите могат по всяко време преди започване на изпълнението на туристическия пакет да прекратят договора срещу подходяща и обоснована такса за прекратяване на договора.

– Когато след започване на изпълнението на туристическия пакет съществени елементи от него не могат да бъдат предоставени съгласно договореното, на пътуващия трябва да бъдат предложени подходящи алтернативни услуги без допълнителни разходи. Пътуващите могат да прекратят договора, без да заплащат такса за прекратяване на договора, когато услугите не са предоставени в съответствие с договора и това съществено засяга изпълнението на туристическия пакет, а туроператорът не е отстранил проблема.

– Пътуващият има право също на намаление на цената и/или обезщетение за претърпените вреди, в случай че туристическите услуги не са предоставени или са предоставени лошо.

– Туроператорът трябва да окаже съдействие, когато пътуващият изпадне в затруднение.

– Когато туроператорът изпадне в несъстоятелност, направените плащания ще бъдат възстановени. Когато туроператорът или туристическият агент изпадне в несъстоятелност след започване на изпълнението на туристическия пакет и в него е включен превоз, репатрирането на пътниците е осигурено. Дружеството „ГОУ ЛИВ“ ЕООД се ползва със защита при несъстоятелност в Застрахователно Компания „ЛЕВ ИНС“ АД.

Отговорности

ТО не носи отговорност за пълно или неточно изпълнение на задълженията си по ДОТП, когато се дължи на виновното поведение на Потребителя, както и в случаите на форс мажор, непреодолима сила, или по силата на закона. Отговорността на ТО за вреди не може да превишава стойността на ТП. При неизпълнение или неточно изпълнение на услугите по ДОТП от контрагенти на ТО, отговорността на последния е ограничена в съответствие с разпоредбите на международните договори, влезли в сила за РБългария.

При отказ на Потребителя от ТП, вкл. смяна на дата или направление, по причини, които не са свързани със съществено неизпълнение от Туроператора на неговите задължения, се дължат следните неустойки, за всеки един турист, в процент от общата цена на ТП: до 60-тия работен ден преди датата на заминаване – в размер на капарото; от 59-тия до 30-тия ден преди датата на заминаване – 50%; 29-тия и по-малко работни дни до началото на ТП – 100 от стойността на резервацията. Останалата след съответните удръжки сума се възстановява на Туриста по посочената б. см., в срок от пет работни дни.
За резервации и сключени ДОТП в последния момент (last minutes) се прилагат съответните разпоредби на ЗТ, като неустойката при отказ от пътуване е винаги в размер на общата цена на ТП.

За ТП извън страната Туристите имат възможност да сключат застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ по чл. 72, ал. 1 ЗТ със ЗАД “АРМЕЕЦ”, денонощен тел.: 0700 13939, с Асистанси с лимит 10,000 евро, даваща възможност на застрахованото лице да получи квалифицирана медицинска помощ при заболяване/злополука, вкл. допълнителни услуги, в рамките на посочената сума и съгласно условията на сключения застрахователен договор (ЗД).Съобразно изискванията на застрахователя за различните възрастови категории и/или при наличие на други фактори, са налице особености в условията и съдържанието на застрахователното покритие, вкл. необходимост от по-висока премия. Пожелание всеки Потребител може да сключи ЗД на по-високо равнище, както и други допълнителни застраховки, вкл. свързани с отмяна на ТП. Потребителите са длъжни да се запознаят предварително с условията на ЗД. В случай, че Потребителя има вече включена сходна застраховка покриваща периода на ТП и/или желае да сключи същата самостоятелно е длъжен да предостави копие на ТО.

Les Arcs golive.bg
360 
Цена на човек
Ново

Резервирай приключение