Норвегия, Франция, Япония, Австрия, Италия
Място
Зима 20/21
Дата

сега можеш сам да избереш къде да караш ски Зима 20/21

Ти избираш къде и кога да караш ски

Ски ваканция по твой вкус

Избери сам как да прекараш своята ски ваканция. С всяка година скиорите стават все по-опитни и взискателни за своята ски ваканция, затова решихме да дадем възможност всеки сам да избере къде и кога да се пързаля, като ние гарантираме най-добрата оферта за ски приключението Ви.

В момента предложенията на българския пазар за ски ваканции се свеждат до няколко предварително избрани дати и дестинации за сезона, но на вас и вашите приятели може да не ви се кара на същото място като миналата година или пък искате да вземете отпуска по друго време, или още не е ясно как да действате заради неяснотите покрай КОВИД-19. Доста, често нашите клиенти ни питат, а не може ли да направите организация за Сейнт Мориц, или за Ливиньо, или пък да не е в началото на януари, а в края на февруари. Е сега МОЖЕ. 🙂

Ти избираш сам къде и кога да прекараш своята ски ваканция!

През последните 7 години ние трупаме контакти и създаваме партньорства из целия свят и тъй като една зима не стига, за да се посетят всички яки места и пуснат всички линии, решихме, че от сезон ЗИМА 20/21 ТИ САМ избираш къде и кога ще караш!

Просто е! 

Стъпка 1

Кога?

Избираш най-подходящ период за твоята ски ваканция. Препоръчително е периода да бъде една седмица от събота до събота, но ако си мераклия ще намерим и за повече или по-малко 🙂

Стъпка 2 - Държава

Къде?

В коя държава ти се иска да караш ски? Вече си бил няколко пъти в Австрия и искаш да видиш как са ските в Италия? Или пък се чудиш защо е толкова скъпо в Швейцария? А може да ти е омръчнало от пистите в България и Алпите и искаш да сбъднеш мечтата си за ски в Япония.

Франция, Италия, Австрия, Швейцария, Норвегия, Япония

Стъпка 3

Курорт

Имаш ли си любим курорт или искаш да опиташ нещо ново? Чувал да се говори много за дадено място, а не си сигурен, дали е за теб. Ние може да помогнем като предоставим информация от лични преживявания по тези места, за да си сигурен, че отиваш там където искаш. Ако пък ти знаеш точно къде ти се кара, още по-добре.

Франция Les 2 Alps, Chamonix, Alpe D’Huez, La Grave, Meribel, Val Thorens, La Plagne, Courchavel, Val’Isere, Les Acrs, Portes du Soleil, Tignes, Les Gets, Avoriaz, Les Manuires, и други
Италия Cortina D’Ampezzo, Livigno, Val Di Gardena, Sestriele, Val Di Fassa, Madonna di Campiglio, Kronplatz, Cervinia, Pass Del Tonale, и други.
Австрия St Anton, Kitzbuhel, Mayhofen, Solden, Ischgl, Zell am See, Saalbach, Innsbruck
Швейцария Zermatt, St Moritz, Davos, Verbier, Saas Fee, Arosa Lenzerheide, Meiringen, Vercorin, Zinal,

Норвегия – имаме нещо специално за пантаджиите и приключенци – Плаване и Ски – Лингенските Алпи

За Япония по-добре ни се обади, за да го обсъдим 🙂

Стъпка 4

Настаняване

Имаш няколко опции – ХОТЕЛ, АПАРТАМЕНТ, или ШАЛЕ. Има много опции от евтини до 5* обслужване. Всичко е според бюджета и колко искаш да се поглезиш.

Стъпка 5

ГОТОВО

Ами ГОТОВ си 🙂 Ако имаш отговори на тези въпроси или пък се чудиш за някой от тях вдигаш телефона, обаждаш се +359888 343843 и получаваш най-добрата оферта според параметрите.

Може да си сам или с приятели, но е гарантирано, че ще караш по твой избор.

БЮДЖЕТ

Цена: от 200 евро ⬆️

Цената се определя от избраните параметри и брой хора, но обикновено включва:

– 7 нощувки в избрано от вас настаняване (хотел, апартамент, къща/шале)
– ски карта за периода
– паркинг
– ски гардероб

РЕЗЕРВАЦИИ

За да резеривате вашето място се заплаща депозит от 50%.

Всички резервации са защитени от КОВИД. С други думи, ако вирусът е официалната причина да не се реализира ски ваканицията средствата ще бъдат възстановени на 100%

00359 888 343843

Застраховка Туроператор

“Гоу Лив” ЕООД е сключил ЗД с номер 13062010010642/08.07.2021 по чл.97, ал.1 ЗТ със ЗK “ЛЕВ ИНС” АД , 1700 София, бул. “Симеоновско шосе” №67а, ЕИК-121130788, покрити рискове, съгласно ПМС № 306 от 21.12.2013 г., обн., ДВ, бр. 2 от 7.01.2014 г. и застрахователен лимит – 125 000.00 лева, като предоставя на Потребителя сертификат по чл. 100 ЗТ;

Стандартен Формуляр

Приложение № 2 към чл. 82, ал. 1
(Ново – ДВ, бр. 37 от 2018 г., в сила от 01.07.2018 г.)
Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети в случаи, различни от тези, включени в приложение № 1 към чл. 82,
ал. 1

Предлаганата комбинация от туристически услуги представлява туристически пакет по смисъла на Директивата (ЕС) 2015/2302.

Поради тази причина ще се ползвате от всички гарантирани в ЕС права, които се прилагат за туристически пакети. Дружеството ГОУ ЛИВ ЕООД ще носи пълна отговорност за точното изпълнение на туристическия пакет като цяло.

В съответствие със законовите изисквания дружеството ГОУ ЛИВ ЕООД е предприели необходимите защитни мерки за възстановяване на Вашите плащания и ако в туристическия пакет е включен транспорт – за осигуряване на Вашето репатриране, в случай на несъстоятелност.

Основни права съгласно Директива (ЕС) 2015/2302:
– Пътуващите ще получат цялата основна информация за туристическия пакет преди сключването на договора за туристическия пакет.

– Винаги има поне един търговец, който отговаря за точното изпълнение на всички туристически услуги, включени в договора.

– На пътуващите се предоставя телефонен номер за спешни повиквания или данни на звено за контакт, чрез което могат да се свържат с туроператора или с туристическия агент.

– Пътуващите могат да прехвърлят туристическия пакет на друго лице след предизвестие в разумен срок и евентуално заплащане на допълнителните разходи.

– Пътуващите могат да прекратят договора, без да плащат такса за прекратяването му, и да получат пълно възстановяване на всички плащания при съществена промяна на някой от основните елементи на туристическия пакет, различен от цената. Когато преди започване на изпълнението на туристическия пакет отговорният за туристическия пакет търговец анулира туристическия пакет, пътуващите имат право да получат обратно платените от тяхно име суми и ако е подходящо – съответно обезщетение.

– Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и във всеки случай не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.

– Преди започване на изпълнението на туристическия пакет пътуващите могат да прекратят договора, без да плащат такса за прекратяване на договора, при настъпване на извънредни обстоятелства, като например сериозни проблеми със сигурността на мястото на дестинацията, които биха могли да засегнат туристическия пакет.

– Пътуващите могат по всяко време преди започване на изпълнението на туристическия пакет да прекратят договора срещу подходяща и обоснована такса за прекратяване на договора.

– Когато след започване на изпълнението на туристическия пакет съществени елементи от него не могат да бъдат предоставени съгласно договореното, на пътуващия трябва да бъдат предложени подходящи алтернативни услуги без допълнителни разходи. Пътуващите могат да прекратят договора, без да заплащат такса за прекратяване на договора, когато услугите не са предоставени в съответствие с договора и това съществено засяга изпълнението на туристическия пакет, а туроператорът не е отстранил проблема.

– Пътуващият има право също на намаление на цената и/или обезщетение за претърпените вреди, в случай че туристическите услуги не са предоставени или са предоставени лошо.

– Туроператорът трябва да окаже съдействие, когато пътуващият изпадне в затруднение.

– Когато туроператорът изпадне в несъстоятелност, направените плащания ще бъдат възстановени. Когато туроператорът или туристическият агент изпадне в несъстоятелност след започване на изпълнението на туристическия пакет и в него е включен превоз, репатрирането на пътниците е осигурено. Дружеството „ГОУ ЛИВ“ ЕООД се ползва със защита при несъстоятелност в Застрахователно Компания „ЛЕВ ИНС“ АД.

Отговорности

ТО не носи отговорност за пълно или неточно изпълнение на задълженията си по ДОТП, когато се дължи на виновното поведение на Потребителя, както и в случаите на форс мажор, непреодолима сила, или по силата на закона. Отговорността на ТО за вреди не може да превишава стойността на ТП. При неизпълнение или неточно изпълнение на услугите по ДОТП от контрагенти на ТО, отговорността на последния е ограничена в съответствие с разпоредбите на международните договори, влезли в сила за РБългария.

При отказ на Потребителя от ТП, вкл. смяна на дата или направление, по причини, които не са свързани със съществено неизпълнение от Туроператора на неговите задължения, се дължат следните неустойки, за всеки един турист, в процент от общата цена на ТП: до 60-тия работен ден преди датата на заминаване – в размер на капарото; от 59-тия до 30-тия ден преди датата на заминаване – 50%; 29-тия и по-малко работни дни до началото на ТП – 100 от стойността на резервацията. Останалата след съответните удръжки сума се възстановява на Туриста по посочената б. см., в срок от пет работни дни.
За резервации и сключени ДОТП в последния момент (last minutes) се прилагат съответните разпоредби на ЗТ, като неустойката при отказ от пътуване е винаги в размер на общата цена на ТП.

За ТП извън страната Туристите имат възможност да сключат застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ по чл. 72, ал. 1 ЗТ със ЗАД “АРМЕЕЦ”, денонощен тел.: 0700 13939, с Асистанси с лимит 10,000 евро, даваща възможност на застрахованото лице да получи квалифицирана медицинска помощ при заболяване/злополука, вкл. допълнителни услуги, в рамките на посочената сума и съгласно условията на сключения застрахователен договор (ЗД).Съобразно изискванията на застрахователя за различните възрастови категории и/или при наличие на други фактори, са налице особености в условията и съдържанието на застрахователното покритие, вкл. необходимост от по-висока премия. Пожелание всеки Потребител може да сключи ЗД на по-високо равнище, както и други допълнителни застраховки, вкл. свързани с отмяна на ТП. Потребителите са длъжни да се запознаят предварително с условията на ЗД. В случай, че Потребителя има вече включена сходна застраховка покриваща периода на ТП и/или желае да сключи същата самостоятелно е длъжен да предостави копие на ТО.

Общи условия на Гоу Лив ЕООД

Общо условия
Цена на човек

Мнения за приключението

Все още няма мнения

Остави ревю

Оценка