[/vc_column]

На четири очи со основачот Евлоги Бирбочуков?

Дознајте зошто еден финансиер решава да ја напушти удобноста на корпоративниот свет и создава првата фабрика за авантури и зошто се враќа во Бугарија?

Идејата зад GoLive "Фабрика за авантури"

Одат во живо, чија цел е освен да ни понудат можност за авантура, да нè потсети, дека можеме да живееме свесно и да се почувствуваме живи и целосни барем за неколку дена

Одат во живо, чија цел е освен да ни понудат можност за авантура, да нè потсети, дека можеме да живееме свесно и да се почувствуваме живи и целосни барем за неколку дена