Сърфирай най-добрите вълни!

Разнообразие от сърф дестинации по целия свят!

Ново

Опознай о. Бали и се научи да караш Сърф

Най-добрията начин да опознаеш остров Бали и да се научиш да караш сърф. Само за 385 евро/седмица Самата мисъл за о.Бали ни кара да си мислим за РАЙ. Бали е повече от просто поредната туристичекса дестинация; той е вдъхновение и стремеж... той е начин на живот!!!
5.00 / 5 reviews
per person
Индонезия, о. Бали
11-25.04.20, Целогодишно
Kite surf - goSurf

Кайт-сърф ваканция в Кабо Верде - goSurf CaboVerde

Кабо Верде е рай за спортове свързани с вятъра. Заради местоположението и островната специфика, мястото има много разннобразни спотове, които работят при различни условия. Независимо дали сте начинаещ, напреднал или експерт, всеки е добре дошъл тук ... Основният сезон на кайсърфинга на островите Кабо Верде е от ноември до април, когато скоростта на вятъра е 10-15 км в секунда, т.е зимните месеци. Вятърът е най-силен през януари, февруари и март, докато април и май са отлични месеци, защото има постоянен вятър и спокойна водна повърхност.
per person
Africa, Cabo Verde
Зима-Пролет 2019
gosurf kite greece marmari golive.bg
Ново

КАЙТСЪРФ В Гърция GoSurf "Marmari"

От 2006 г. Kitegreece предлага висококачествен кайт сърф. Опитните инструктори, частни съоръжения, идеални метеорологични условия и най-новото оборудване, правят Kitegreece Marmari и Lefkadi Surf Clubs идеалните дестинации за учене и практикуване на кайтсърф. Остров Евия е перфектна дестинация с многообразни занимания сърф, гмуркане, плаване, плажуване и др.
per person
Evia, Greece, Lefkadi, Marmari
Лято’19
Ново

Екзотична сърф дестинация "Никарагуа" - GoSurf

Докато Бали и Португалия са известни и пренаселени сърф дестинации, Никарагуа, от друга страна, предлага възможност да сърфирате на безлюдни плажове и да се насладите на безкрайни вълни, магически залези и коктейли на плажа. Сърф Кемп Никарагуа е рай за сърфистите и гарантирано ще карате някои от най-добрите вълни в Централна Америка. Търсите ли добър сърф с красиви гледки и по-малко претъпкани спотове? Сърф Кемп Никарагуа е мястото за вас!   Независимо дали сте начинаеш или сърфирате от доста време, районът около кемпа предлага страхотни условия за всички нива и отлични вълни през цялата година. Настаняване Описание Цени Двойна стая Красива тиха стая с удобно двойно легло, разположена на втори етаж. Зашеметяваща тераса с изглед към морето с открит бамбуков душ на покрива и великолепна гледка към джунглата. Включва ежедневна закуска и вечеря, както и информация за местен сърф. €40 Обща стая Просторна обща стая за максимум 8 души, настанени в комфортни бамбукови легла с прилежаща самостоятелна баня с отделна тоалетна и красив естествен душ. . €35 Цените са на човек на ден. Закуска и вечеря ежедневен превоз от и до сърф спотовете сърфиране с водач (guiding) от понеделник до събота информация за местните сърф спотове Цената НЕ включва самолетен билет
Никарагуа, Централна Америка
365 дни