godive Malpelo Колумбија
ново

Нуркачка сафари во Колумбија - GoDive ";Malpelo";

Нуркање во Малпело - нашиот личен фаворит! островот (врв на подводна планина) се крева од водата во средината на Пацификот. div, непредвидлив, и интригантна тоа е Малпело. Сметан за најдобар дестинации за нуркање со ајкули на планетата.  ;
Malpelo, Колумбија
7-17 Окт. 2019
godive на Куба
промоција

Куба - Градините на Кралицата - GoDive ";Cuba";

Куба е коцка! економски сиромашни, но културно богати; видливо претерани, но архитектонско величествени; грешен, но истовремено чудно возбудуваат. Кубанската престолнина никогаш немала уметнички квалитети, но сепак поголем дел од малите приватни галерии, свежиот интерес кон невообичаени улично
Градините на Кралицата, Куба, Хавана
09.03,19-16.03.19

Запознај о. Бали и да научат да возиш сурфање

Најдобар начин да запознаеш остров Бали и да се научиш да возиш сурфање. Само за 385 евра / недела Самата помисла за о.Бали нè тера да мислиме за рај. Бали е повеќе од само уште туристичекса дестинација; той е вдъхновение и
Индонезија, во врска со. поени
целогодишна
Малдивите принцезата - одат во живо
исцрпен

Пловидба и нуркање Сафари - GoDive ";Maldives";

Нуркање и летање со луксузна јахта низ Малдиви совршена комбинација на едно извонредно авантура, нуркање и одмор. Можноста да разгледате прекрасните острови на Малдивите и да се насаладите на незаборавни подводни слики низ најдобрите гребени во Индискиот Океан. Отпуснете се
5.00 / 1 мислење
по лице
Азија, Малдиви
4-11.02,2018