качување, планинарство и алпинизъм

качување, Планинарски и Маратон низ целиот свет

Искачување на Монблан од јужната, италијанска страна
исцрпен

Искачување на Монблан од јужната, италијанска страна!

Искачување на највисокиот врв на Алпите- Монблан 4810м. i VR. Гран Парадизо 4061м. десетдневниот програма. јужната страна (италијанската) на Монблан
Алпи, Монблан
12-21.07,2018