GoCard –; членска карта за авантуристички клуб GOLIVE

70 ;& евра;

Go CARD –; Доживеете незаборавни АВАНТУРА И се чувствувате ЖИВИ

GoCard е валидна за календартаната година 2018. Притежателят й се счита за приятел и член на ексклузивния клуб “;Одат во живо", што гарантира пристап до исклучителни авантури низ целиот свет. GoCard ви гарантира личен однос и специјални попусти / во зависност од склопот патување можат да достигнат од 5 до 20% /. Добивате уште предност при резервации, најновите и актуелни предлози, напредни можности за плаќање, ограничвени изданија од нашата продавница GoShop и др. Членството во Go Live Adventure Club е индивидуално и не може да се обезбеди на друг. За целосни информации за условите и предностите на GоCard посетете www.golive.bg/gocard

категорија:
Тагови:, , , , , , , , , , , , , ,

 ;

Доживеете незаборавни АВАНТУРА И се чувствувате ЖИВИ

GoCard - Членство во авантуристички клуб

GoCard е валидна за календартаната година 2018. Притежателят й се счита за приятел и член на ексклузивния клуб “;Одат во живо", што гарантира пристап до исклучителни авантури низ целиот свет.

€ 70 годишна такса

Членства оди во живо Авантура клуб

Пристап до ексклузивни авантури

Многу често при разработката на нов производ и дестинација правиме ексклюзивна организација каде повикуваме одбрани луѓе, на кои може да се потпираме за вистинската фидбек и реакција. Ќе бидете поканети да ги тестираат новите производи со нас, како член од семејството на GOLIVE

личен однос

Носителот на GoCard се смета за пријател. И како за пријател сме подготвени да инвестираме повеќе во нашите односи од едноставно да се купи производ или услуга. Со радост би пиеле пиво / вино или неколку текила со вас, разговарале нова бизнис идеја, организирале роденденски празнество или изненадување на вашиот омилен, или едноставно да се прошетате во планина!

специјални отсъпки:

 • Нуркачки 5% и safarita Vacanze
 • 5% сурфање авантури
 • 7% алпинист предизвици во Алпите
 • 7% летање со едрилици јахта јахта
 • 7% Кајак авантури
 • 10% Ски одмори во Алпите
 • 15% Рафтинг
 • 20% GoShop предмети
 • Дополнителни попусти за останатите програми

Предност при резервации

Работа со поединечни налози и дестинации. Ако имате желба да посетите сон место или да Живеење во сон патување, а ние не го нудиме, Ви даваме можност лично да го организира за вас и вашите пријатели.

Брза реакција 24/7.

Гаранција за цел живот

Ви овозможува да продолжите вашето членство на првичната цена, во годината кога сте се вклучиле во клубот.

Услови и Правила

Со купување на членска карта GoCard вие се согласувате со следниве Услови и Правила.

 1. Членството во Авантура Клуб GOLIVE трае 12 месеци и е валидно од календарска година за календарска година.
 2. Членсвтото е индивидуално и не може да биде менувајте.
 3. Членсвтото може да биде наведено од лица над 18 години. Родител или старател може да изјави членство за лица под 18 години.
 4. Членсвтото ќе биде одбиено доколку биде купено или зачинето по нерегулиран начин.
 5. Гаранцијата за цел живот дава можност да продолжите вашето членство на првичната цена во годината кога сте се вклучиле во клубот.
 6. За регистрација на членството се потребни: три имиња, телефон, Е-, ЕГН. ;Гоу Лив”; ДООЕЛ има право да постапува со лични податоци!
 7. При издавање на членските картички, те остават собственост на “;Гоу Лив”; ДООЕЛ. и можат да се повлечат во случај на измама или злоупотреба.
 8. Картички за членство треба да бидат претставени при секоја резервација и купување.
 9. В случай на загубена или открадната карта е нужно да информирате представител на “;Гоу Лив”; ДООЕЛ, за да ви биде издадена нова карта потполно бесплатно.
 10. Раководството го задржува правото да го одбие користењето и да го повлече членството во секое време од член, чие однесување се смета за несоодветно. Во овие случај не се изврши целосно или делумно враќање или компензација.
 11. ;Гоу Лив”; ДООЕЛ го задржува правото да ги ажурира овие услови во секое време, за кое се обврзува да го извести членовите.

GoLive ВАШИОТ ЖИВОТ @ golive.bg

Тур Осврти

Нема рецензии уште.

Оставете коментар

Рејтинг