Приказната

Како еден финансиер остава корпоративниот свет и започнува на чисто

Приказната
Зошто клиентите ни преферираат golive.bg

вредности

Различните Дестинации

Природата нуди уникатни глетки и емоции и понекогаш вреди да стигнеш до крајот на светот. Ќе ви одведеме на места, за кои не сте слушнале!

цени

Цената е секогаш релевантен. Ние се обидуваме сите празници и патувања да се максимално ограбени од кон буџет, но на некои места е едноставно е скапо!

вистински емоции

Не нудиме само паузи, на кои да јадеш блаженно, да ги собереш нозе и да легнеш во пухени постелка. За да се чувствувате жив ќе треба и да се испотите, но ќе вреди!

однос

Кон сите прашања, колку и нестандардни да се 🙂 ќе се третираат со насмевка и почит. Односот без разлика од дебелината на паричникот!

стручниот тим

Независно од авантурата секогаш до вас ќе стојат професионалци, на кои може да се потпрете. Сигурноста е пред сите и за нас е најважно да сте во безопасност додека се забавувате!

Страст кон патувањето

Програмите се создадени, за да можеме да го споделиме со вас нашата страст кон патувањето и авантурите. Среќата не е ништо ако не се дели!

Побарај ваканиция

Најди вашиот сон одмор!