# Кој? # Што? # Зошто? - ОДАТ ВО ЖИВО

ОДАТ ВО ЖИВО е создадена од ентузијаст-приключенец на име Евлоги Бирбочуков, позната меѓу своите пријатели како Оги. Овој тип сака да патува и да бара предизвици во сè, до што ќе се допре. Имал можноста да се доживее од различни авантури и емоции, Евлоги сака да го сподели тоа чувство со светот и најмногу со овие, кои се подготвени. Како гласи познатата будистичка поговорка "кога ученикот е подготвен, наставникот ќе се појави ".

Дознај повеќе за Евлоги и зошто избра Бугарија во КАПИТАЛ и най-голямата позитивна медия “;Успелите”;

Оттука, ОДАТ ВО ЖИВО не е проект, кој има за цел да ви продадат нешто, а да ви покаже животот таков, каков што го гледа нашиот тим.

Евлоги и неговиот тим се добро подготвени локални возачи со меѓународно искуство, кои ќе ви откријат убавината на природата во целиот нејзин сјај. но знајте, дека тоа не се вообичаени патувања.

Сите наши предлози се предизвик на еден или друг начин. Ќе треба да излезете од зоната на удобност за да се чувствувате живи.

Конечно на секоја одмор ќе се чувствувате прероди, превчитате и подготвени за нова авантура. Помнете ми зборовите, овој тип авантури се силно заразни и можат да доведат до доживотна зависност. Еднаш доживеале тоа чувство ќе се враќате за уште и уште.

По сето кажано: Само го прави тоа и ОДАТ ВО ЖИВО Вашиот живот!!

Прочитај интервјуто во КАПИТАЛ

Дознајте зошто еден финансиер решава да ја напушти удобноста на корпоративниот свет и создава првата фабрика за авантури и зошто се враќа во Бугарија? На четири очи со основачот Евлоги Бирбочуков?