Нешто не е во ред.
Instagram знак грешка.
Товари повеќе

Bali –; Jawa –; чили

Индонезија

Малдивите

Gerupuk, чили, Индонезија

Еден од најпознатите волшебна изгреви во мојот живот. Додека се подготвува за сурфање сесија наутро, ние ги спуштам завесите и да се најде себе си хипнотизиран. Само неколку минути подоцна да се качат на еден од овие локални чамци и се во потрага по најдобрите бранови.

La Grave, француските Алпи

Bride’;s Viel –; преку ferrata
Duration –; 5 часа во вкупен ( 3 часа искачување и 2 часа пристоен). Пристоен е направено со помош на друг преку ferrata многу полесно се наоѓа јужно од водопад. Целата Ваи ferrata е ново опремени и обележани на сите клучни локации. At the top you can enjoy a nice rest in a a beautiful mountain hut “;Refuge Des Clots”;. Тоа не беше отворен во тоа време, но најверојатно поради тоа што е зима и преку ferrata се препорачува за качување од април до ноември.

Аспровалта, Грција

Amazing winter surf trip to Greece with GOLIVE’;е слободен сурфање амбасадор и некои пријатели. Тоа беше само за еден ден, но вреди! Периодот беше мал, ветрот силен и ладна вода во вообичаеното сурфање места. Сепак, имаме многу забава. Грчката морето ни понуди сонце и неверојатни ставови.

Сурфањето Фото кредит: Pavel Kristov aka Momcheto

La Grave, француските Алпи

Иако филмот се одвива во среде зима снегот во француските Алпи беше малку како никогаш порано. Имаме помина две недели во потрага на verious прогнози и во потрага по најдобрите услови во прав. На многу разговори со локалното население ни земе за по втор пат во La Grave. А место познат во целиот свет во freeride заедница како прав рај.

Сурфање авантура во Саварна, Индонезија