/ 22.04.2017 / Поглед кон Софија. Градот е потонат во ниска облачно или смог? Вие како мислите? По повеќе од еден месец топло време. Луѓето почнаа да се подготват за летото. Гледаат се авантурист со кратки ракави и кратки гаќи. Самиот јас мислев