Гмуркане в Малпело –; нашиот личен фаворит! Malpelo остров (врв на подводна планина) се крева од водата во средината на Пацификот. div, непредвидлив, и интригантна тоа е Малпело.

Сметан за најдобар дестинации за нуркање со ајкули на планетата, големи пасуси и подводни пештери / каньони.Мястото е одалечено и ексклучивно, дека само 3 чамци и еден катамаран имаат право да го посетуваат. тоа, што прави нуркање во Малпело особено пријатно, е фактот, дека во даден момент само 1 брод има право на престој. т.е. сте вие ​​и сиот Океан!!

Видео + Раскажувањето на слики за мојот прв судир со мраз качување. Доста провокативно хоби, што сметам, дека ќе се претвори во моја страст. опасно, изиксващо добра физичка подготовка, мраз качување е еден активности, која предизвикува неверојатно чувство за слобода

И Грците си имаат оро. Застануваме на грчка бензинска пумпа и што да видиме, собрале се еден автобус луѓе и си играат оро. 5:30 наутро на пат за Грција. Времето изгледа ветувачки во нашата насока. Погледот од ресторанот на кампот.

/ 22.04.2017 / Поглед кон Софија. Градот е потонат во ниска облачно или смог? Вие како мислите? По повеќе од еден месец топло време. Луѓето почнаа да се подготват за летото. Гледаат се авантурист со кратки ракави и кратки гаќи. Самиот јас мислев