Видео + Раскажувањето на слики за мојот прв судир со мраз качување. Доста провокативно хоби, што сметам, дека ќе се претвори во моја страст. опасно, изиксващо добра физичка подготовка, мраз качување е еден активности, која предизвикува неверојатно чувство за слобода