; Приказната за мојот прв скок со падобран започна од еден пијалок во барот и дискутирање на соништа! Стоевме и си разговаравме со Маја за скокање со падобран, зашто брат нејзино практикуваше наоколу овој спорт, а на неа и претстоеше наскоро да