Статия за списание Kiteboarding …; Ако сакате да избегате од студот на зимата или едноставно барате уште едно оправдување да карате сурфање преку целата година, патувањето до Бали може да ви гарантира: ветер, сонце, бранови, одлична храна, пријатни насмеани луѓе, единствени

Прашните улици и истински усмивки Преобладаващото население са мюсюлмани и основния град –; престолнина на провинцијата е Матарам. Сурфање за мене не е само едно вредно само по себе патување во потрага по брановите и возењето. Тој е нешто многу посложено, поврзано со

Длабоко во џунглата и поблиску до природата - сурфање во Саварна / Јули-Август 2014 / Сакам да се заблагодарам на семејството за поддршката и на моите пријатели за тоа, дека секогаш ме надъхвали да правам работите, кои сакам и да бидам

Најдобар начин да се превчита за следната недела (Част 1 –; 11.02.17) Првиот зимски сурфање трип за оваа година. Генерално може и да биде последен, зимските трипове не се толку чести или наскоро ние не одиме многу

Шри Ланка- земјата на Тамилските тигри Хоби или начин на живот Бев слушал за Шри Ланка од учебниците по географија во училищe. За прв пат имав некако повеќе директна врска со неа во "Бастилја" 31 СУЧЕМ, кога се појави Благовест( Чочката).