/ 22.04.2017 / Поглед кон Софија. Градот е потонат во ниска облачно или смог? Вие како мислите? По повеќе од еден месец топло време. Луѓето почнаа да се подготват за летото. Гледаат се авантурист со кратки ракави и кратки гаќи. Самиот јас мислев

Първият “;кулоар”; и едно ниво повисоко во мојата ски кариера! / 17.03.2017 / Мислата за новиот предизвик Почнувам да се преголема од мислата за новиот предизвик. Какво ли ме накара да се впусна в това приключение и да кажа “;давај да го

Средба со зимската стихија / 07.02.2015/ –; еден ден без крај Денот исполнет со многу и различни емоции. До колку се сеќавам, за прв пат ми се сака денот едноставно да заврши. До тој степен беснеат измешани чувства во мојата глава, дека