Showing 1–10 of 20 results

Изненада

Изненада

Когато живота ти поднесе лимони, направи си лимонада!

New adventure aways everyday!

5 products
Вода

Вода

Водата е движещата сила на всичко в природата!

11 products
Дайвинг

Дайвинг

Истинска СВОБОДА, това е първото чувство, което човек изпитва при ГМУРКАНЕ. Безтегловност и липса на гравитация. Сякаш си астронафт, който изучава един изцяло НОВ СВЯТ.

7 products
Кайтсърф

Кайтсърф

Surfing is the most blissful experience you can have on this planet

2 products
Катерене

Катерене

Най-красивите гледки следват от най-трудните изкачвания.

1 product
Плаж

Плаж

Живота е по-хубав когато си на плажа!

8 products
Планина

Планина

The mountain is calling and I must GO!

8 products
Пътешествие

Пътешествие

Приключенията са най-добрия приятел на човека, търсеш себе си. Трябва да пътува и излиза от зоната си на комфорт, за да намери своето място.

ПЪТЕШЕСТВИЯТА СА БОГАТСТВО

12 products
Ски

Ски

СКИТЕ са най-върховното транспортно средство за СВОБОДА

6 products
Сърф

Сърф

Не можеш да спреш вълните, но можеш да се научиш да сърфираш /  танцуваш с тях! Сърф приключения, лагери, и прогнози

5 products

Алпийско лято в Доломитите – Go Hike & Bike Dolomites

GOLIVE има удоволствието да Ви покани да изживеем едно Алпийско лято в най-красивата част на Алпите, Доломитите!

В рамките на една седмица ще опитаме от всичко, което планинския релеф може да предложи:
– ще се разхождаме на длъж и на шир Dolomiti 🌁 обект от Световното природно наследство на ЮНЕСКО.
– ще караме планински велосипеди 🚵🏻‍♂️
– ще се изкачим на най-високия връх⛰Punta Rocca Marmolada 3260 M -19C
– и ще се запознаем с основите на катеренето чрез Via Ferrata 🧗🏻‍♂️

Dolomites, Val Di Fassa
23-30.06.19, 8-15.09.19

Дайвинг в тайните басейни на Мексико – GoDive Mexico

Мексико е мечтана дестинация за всички любители на екзотичните страни, популярна с крависи плажове, вкусна традиционна храни и вековна култура. Ала Мексико крие и друга уникална страна, тази на подводния свят в сладките води на майските “кладенци” наречени Сеноте.

 

Playa Del Carmen, Козумел, Мексико, Юкатан
1-11.12.2019

Меката на планините Непал – GoExplore “Nepal”

РАЯТ за всички любители на планините, Непал е комбинация от Хималайски гледки, златни храмове, чаровни планински селца и дива природа, която го прави една от най-върховните туристически дестинации.

Благодарение на нашите приятели и професионални планински водачи от “Prana Treks and Expedition Pvt.Ltd” успяхме да създадем една прекрасна програма, чрез която да дадем възможност на всички (без значение от това дали са опитни планинари или начинаещи) да се докоснат:
до това божествено място Непал,
до най-високата планинска верига в света, Хималайте, и
да се доближат до връх Еверест чрез уникален полет около върха.

Everest, kathmandu, Nepal
4-15.11.2019

Водолазно сафари в Колумбия – GoDive “Malpelo”

Гмуркане в Малпело – нашият личен фаворит! Остров (върхът на подводна планина) се издига от водата в средата на Тихия океан. Див, непредвидим, и интригуващ това е Малпело.

Смятан за най-добрата дестинации за гмуркане с акули на планетата.

 

Malpelo, Колумбия
7-17 Окт. 2019

Ски във Френските Алпи – goSki “Les 3 Valleys”

Les 3 Vallées® e най-голямата ски зона в света и обхваща световно известните ски курорти Courchevel,Val Thorens, Meribel, Les Manuires, Orelle, La Tania, Brides Bains, и St-Martin De Bellevilie. Сега имате възможност да карате на всички от тях и да бъдете настанене в прекрасен апартамент с изглед към зимната планина.

“Трите долини” разполагат с 600 километра ски писти, достъпни за всички нива на скиори. Общо 328 ски писти, от които 17% са зелени, 39% сини, 33% червени и 11% черни. Ски зоната е добре проектирана с и спокойно може да обиколите всички долини без да сваляте ските.

Crouchavel, Les 3 Valleys, Meribel, Val Thorens
зима 2018/19

Ски в Италия – goSki “Val di Sole”

Прекрасна ски ваканция в долината Вал ди Соле, Италия… много сняг! Благодарение на уникалното си местоположение сред най-високите върхове на Централни и Източни Алпи, Val di Sole е една от алпийските долини с най-богатия снеговалеж. Val di Sole представлява най-големият ски район в западната част на Трентино, благодарение на своите 3 различни ски зони: Скиареа CAMPIGLIO DOLOMITI DI BRENTA Val di Sole Val Rendena, Скиария PONTEDILEGNO-TONALE и Скиарея PEJO 3000.

Val di Sole, Италия
23.02-02.03.2019

Кайт-сърф ваканция в Кабо Верде – goSurf CaboVerde

Кабо Верде е рай за спортове свързани с вятъра. Заради местоположението и островната специфика, мястото има много разннобразни спотове, които работят при различни условия. Независимо дали сте начинаещ, напреднал или експерт, всеки е добре дошъл тук …

Основният сезон на кайсърфинга на островите Кабо Верде е от ноември до април, когато скоростта на вятъра е 10-15 км в секунда, т.е зимните месеци. Вятърът е най-силен през януари, февруари и март, докато април и май са отлични месеци, защото има постоянен вятър и спокойна водна повърхност.

Africa, Cabo Verde
Зима-Пролет 2019

Ски ваканция във Франция – GoSki “Serre Chevalier”

Serre Chevalier е един от най-известните и посещавани от Българи курорти във Френските Алпи. Насладете се на ски почивка с невероятна ски зона и нощен живот. Курорта предлага над 250 км писти, множество ресторанти и магазини за шопинг.

Serre Chevalier, Френски Алпи
2-9.02.19

КУБА – Градините на Кралицата – GoDive “Cuba”

Куба си е КУБА! Икономически бедни, но културно богати; видимо преувеличени, но архитектурно великолепни; греховен, но същевременно странно възбуждаш.

Кубинската столица никога не е имала артистични качества, но все по-голяма част от малките частни галерии, свежият интерес към необичайното улично изкуство създават творчески ренесанс, който наистина прави града изключителен.

Градините на Кралицата, Куба, Хавана
15-22.02.20

КАЙТСЪРФ В Гърция GoSurf “Marmari”

От 2006 г. Kitegreece предлага висококачествен кайт сърф. Опитните инструктори, частни съоръжения, идеални метеорологични условия и най-новото оборудване, правят Kitegreece Marmari и Lefkadi Surf Clubs идеалните дестинации за учене и практикуване на кайтсърф. Остров Евия е перфектна дестинация с многообразни занимания сърф, гмуркане, плаване, плажуване и др.

Evia, Greece, Lefkadi, Marmari
Лято’19