Показване на 1–10 от 22 резултата

Изненада

Изненада

Когато живота ти поднесе лимони, направи си лимонада!

New adventure aways everyday!

5 продукти
Вода

Вода

Водата е движещата сила на всичко в природата!

9 продукти
Дайвинг

Дайвинг

Истинска СВОБОДА, това е първото чувство, което човек изпитва при ГМУРКАНЕ. Безтегловност и липса на гравитация. Сякаш си астронафт, който изучава един изцяло НОВ СВЯТ.

6 продукти
Кайтсърф

Кайтсърф

Surfing is the most blissful experience you can have on this planet

2 продукти
Катерене

Катерене

Най-красивите гледки следват от най-трудните изкачвания.

Плаж

Плаж

Живота е по-хубав когато си на плажа!

5 продукти
Планина

Планина

The mountain is calling and I must GO!

12 продукти
Пътешествие

Пътешествие

Приключенията са най-добрия приятел на човека, търсеш себе си. Трябва да пътува и излиза от зоната си на комфорт, за да намери своето място.

ПЪТЕШЕСТВИЯТА СА БОГАТСТВО

9 продукти
Ски

Ски

СКИТЕ са най-върховното транспортно средство за СВОБОДА

10 продукти
Сърф

Сърф

Не можеш да спреш вълните, но можеш да се научиш да сърфираш / танцуваш с тях! Сърф приключения, лагери, и прогнози

5 продукти
Промо!

Ски ваканция в България – GoSki Пампорово

Заповядайте в Апарт-Хотел “Стрийм Ризорт” к.к. Пампорово, за да прекарате една незабравима ваканция с Вашето семейство или да споделите специални моменти с Вашите приятели!

България, Пампорово
Зима 2018/19

Водолазно сафари в Колумбия – GoDive „Malpelo“

Гмуркане в Малпело – нашият личен фаворит! Остров (върхът на подводна планина) се издига от водата в средата на Тихия океан. Див, непредвидим, и интригуващ това е Малпело.

Смятан за най-добрата дестинации за гмуркане с акули на планетата.

 

Malpelo, Колумбия
7-17 Окт. 2019

Ски във Френските Алпи – goSki „Les 3 Valleys“

Les 3 Vallées® e най-голямата ски зона в света и обхваща световно известните ски курорти Courchevel,Val Thorens, Meribel, Les Manuires, Orelle, La Tania, Brides Bains, и St-Martin De Bellevilie. Сега имате възможност да карате на всички от тях и да бъдете настанене в прекрасен апартамент с изглед към зимната планина.

„Трите долини“ разполагат с 600 километра ски писти, достъпни за всички нива на скиори. Общо 328 ски писти, от които 17% са зелени, 39% сини, 33% червени и 11% черни. Ски зоната е добре проектирана с и спокойно може да обиколите всички долини без да сваляте ските.

Crouchavel, Les 3 Valleys, Meribel, Val Thorens
зима 2018/19

Ски в Италия – goSki „Val di Sole“

Прекрасна ски ваканция в долината Вал ди Соле, Италия… много сняг! Благодарение на уникалното си местоположение сред най-високите върхове на Централни и Източни Алпи, Val di Sole е една от алпийските долини с най-богатия снеговалеж. Val di Sole представлява най-големият ски район в западната част на Трентино, благодарение на своите 3 различни ски зони: Скиареа CAMPIGLIO DOLOMITI DI BRENTA Val di Sole Val Rendena, Скиария PONTEDILEGNO-TONALE и Скиарея PEJO 3000.

Val di Sole, Италия
23.02-02.03.2019

Ски в Австрия – СКИ, СПА И УЕЛНЕС „goSki Bad Kleinkirchheim“

Независимо дали ски, сноуборд, ски бягане, спускане с шейни, зимен туризъм, или пързаляне с лед – зимата в Бад Клайнкирххайм и планината Нокберге са толкова разнообразни, че забавлението е гарантирано. Bad Kleinkirchheim е курорт от Световната Ски купа с разположение на височина между 1100 и 2 055 метра надморска височина. Отличава се с отличната локация, многото слънчеви дни и очарователната си атмосфера. Над 100 км перфектно обработени писти гарантират разнообразие и забавление за всички скиори. Облечи се топло, сложете обувките си за сняг и да тръгваме! Каним ви на една незабравима зимна ски ваканция в Бад Клайнкирхайм.

Bad Kleinkirchham, Австрия
Зима 2018/19

Кайт-сърф ваканция в Кабо Верде – goSurf CaboVerde

Кабо Верде е рай за спортове свързани с вятъра. Заради местоположението и островната специфика, мястото има много разннобразни спотове, които работят при различни условия. Независимо дали сте начинаещ, напреднал или експерт, всеки е добре дошъл тук …

Основният сезон на кайсърфинга на островите Кабо Верде е от ноември до април, когато скоростта на вятъра е 10-15 км в секунда, т.е зимните месеци. Вятърът е най-силен през януари, февруари и март, докато април и май са отлични месеци, защото има постоянен вятър и спокойна водна повърхност.

Africa, Cabo Verde
12-19.01.2019

Ски ваканция във Франция – GoSki „Serre Chevalier“

Serre Chevalier е един от най-известните и посещавани от Българи курорти във Френските Алпи. Насладете се на ски почивка с невероятна ски зона и нощен живот. Курорта предлага над 250 км писти, множество ресторанти и магазини за шопинг.

Serre Chevalier, Френски Алпи
2-9.02.19
godive Cuba
Промо!

КУБА – Градините на Кралицата – GoDive „Cuba“

Куба си е КУБА! Икономически бедни, но културно богати; видимо преувеличени, но архитектурно великолепни; греховен, но същевременно странно възбуждаш.

Кубинската столица никога не е имала артистични качества, но все по-голяма част от малките частни галерии, свежият интерес към необичайното улично изкуство създават творчески ренесанс, който наистина прави града изключителен.

Градините на Кралицата, Куба, Хавана
09.03.19-16.03.19
Виетнам и Камбоджа
29.10.2018 – 07.11.2018
10 дни